Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (2.83 secunde)
Parlamentarii de Galati sint mindri ca pensionarii din orasul nostru au reusit sa convinga Cabinetul Tariceanu sa aduca modificari la actele normative care fac referire la calcularea valorii punctului de pensie si sa promita ca in scurt timp va face mai mult.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Rigoarea in intocmirea dosarelor nu se reflecta deocamdata prin decizii in justitie, sustine Comisia Europeana in raportul de tara care va fi prezentat maine.
Pe data de 31 iulie a.c., Consiliul Local Navodari s-a intrunit in sedinta, pe ordinea de zi fiind inscrise un numar de 24 de proiecte de hotarari.
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Aproximativ 9.150.000 de cetateni cu drept de vot ar trebui sa se prezinte la urne pentru ca referendumul din 25 noiembrie, privind introducerea votului uninominal majoritar in doua tururi pentru alegerea membrilor Parlamentului, sa fie validat."Sunteti de acord ca, incepand cu primele alegeri care vor fi organizate pentru Parlamentul Romaniei, toti deputatii si senatorii sa fie alesi in circumscriptii uninominale, pe baza unui scrutin majoritar in doua tururi" este intrebarea la care ar trebui sa raspunda favorabil peste 4,5 milioane de romani cu drept de vot pentru ca sustinerea populara pentru acest tip de scrutin sa fie validata de Curtea Constitutionala.
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea votului uninominal, cu 231 de voturi "pentru", 11 voturi "impotriva" si 18 abtineri. Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Piatra Neamt, ca dupa data de 1 iunie, cand se vor desfasura alegerile locale, "Moldova va fi in culoarea placuta a rosului".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui".
Candidatii PSD si PD-L vor participa la cel de-al doilea tur al alegerilor locale in vederea desemnarii castigatorului mandatului de primar al municipiului pentru urmatorii patru ani. Rasturnare de situatie in lupta pentru presedintia Consiliului Judetului.
Numar imens de voturi anulate in orasul nostru atat la alegerile pentru functia de primar, cat si la cele pentru Consiliul Local.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
google-analytics.com